2012-11-20 07:05:10• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Halak - Ma többet nevetsz, mint máskor

Napi horoszkóp november 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A Hold ma is a Vízöntő jegyében marad, és ezzel meglehetősen kedvező pozícióban van a te szempontodból. A mindennapok azonban ismét gondokat okoznak. Lassan, de biztosan megérzed a csillagok szívverését, akik a hét második felében lépnek színre. Ez ellen csak egy segít: lassan cselekedni, pontosnak lenni, és mindent jól megtervezni. Ami neked még segít, hogy Vénuszt magad mellett tudhatod. Már az is mindent könnyebbé tesz, ha rá gondolsz. Az emberek is annál barátságosabbak, minél szorosabb kapcsolatban vagy Vénusszal. Este a Hold már a Halak jegyében áll, ami titokzatos, majdnem mágikus aurát ad neked nyugodtan játssz ezekkel az energiákkal! Főleg akkor, ha egyedül vagy és partnert szeretnél.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

 

Ez a nap sem a legszebb. A Hold számodra kedvezőtlen helyzetében marad, ismét kapcsolatra lép más csillagokkal, és ismét másoknak nyújtja jótéteményeit. Csak estefelé növekszik lassan elégedettséged. A Hold 15.33 és 17.56 között szünetel, ez az idő alkalmas lesz egy kis meditálásra. Ezután a Hold a Halak jegyében áll, ami számodra kedvező.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

 

Ha kedden csak a külvilágra ügyelsz, nehéz dolgod lesz, mert most nem a külsődleges boldogságról van szó, hanem a belsőről. Ha azonban befelé figyelsz, átengedő vagy, akkor boldogságra és elégedettségre találsz. Ha este még egy órácskát meditálsz, vagy jógázol, akkor pont a jó úton vagy. És természetesen a szerelem is csodálatosan illik ide.

Napi horoszkóp - rák

Rák

 

A Hold kedden is a Vízöntő jegyéből nevet rád. Ma Vénusszal találkozik. Ez azzal járhat, hogy valaki rád mosolyog, sőt talán még egy szép bókot is mond. 15.33-kor Holdszünet kezdődik, amit ne hagyj figyelmen kívül! A Holdszünet 17.56-kor véget ér, és a Hold belép a Halak jegyébe. Ezt azonnal megérzed, mert belülről nyugodtabb leszel.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

 

A mai nap is a szép Vízöntő jegyében álló Holddal kezdődik. A konfliktusokat egy mosollyal vagy okos szóval szünteted meg. Rossz esetben ebből problémáid is lehetnek: ha könnyelműen jársz el, és túlságosan magabiztos vagy, akkor Neptunusz már most beavatkozhat, te pedig kudarcot vallasz. Legyél hát körültekintő. 15.33-tól különösen kritikus lesz a helyzet: a Hold szünetet kezd, és ez el fog tartani majdnem 18 óráig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

 

A nap első órái átmenet nélküli folytatásai a tegnapiaknak. 15 óra felé azonban elfáradsz, elnyűttnek érzed magad. Ezenkívül ma olyan feladatot kapsz, aminek meg kell mutatnia, hogy továbbléptél-e már. Kora este Neptunusz félelmet hoz rád. Lehet, hogy szerelmedről, de az is lehet, hogy a pénzről van szó. Ha erős vagy, nem engeded magad elbizonytalanítani, mert a szíved mélyén tudod, hogy nem történhet semmi rossz veled. Azt tanácsolom, meditálj. Így mély pillantást nyerhetsz a lelkedbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

 

Ma valószínűleg nem fog hallgatni a telefonod, és sok olyan emberrel futsz össze, aki szívesen és sokat beszélget veled. Te is nagyon közlékeny vagy. Ennek oka a Hold, aki ma is a Vízöntő jegyében áll. Ez a Hold erősíti fantáziádat, este pedig romantikus oldaladat hozza elő. Talán rajongsz valakiért, aki ma bűvkörébe von. 15.33-kor Holdszünet kezdődik, ha szerencséd van, addig e tudod fejezni a munkádat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

 

Bár a Hold ma is a Vízöntő jegyében áll, ma más planétáktól támogatást kap. Ezzel a mai nap távolról sem olyan rossz, mint a tegnapi. Barátságos emberekkel találkozol, illetve olyan élményed lesz, ami felvidít. 15.33-kor azután Holdszünet kezdődik, és eltart 17.56-ig. Az a szerencsés, akinek ekkor már nem kell dolgoznia, alkalmazkodhat a Holdszünethez, és nem kell semmit sem tennie. Este a Hold a Halak jegyében áll. Ez alkalmat ad arra, hogy valami jót főzzél, és egy pohár borral zárd le a napot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

 

A Hold ma is a Vízöntő jegyéből üdvözöl téged, és ez megint csak jót tesz neked. Főleg délben, amikor a Hold és Vénusz összedugják a fejüket, neked is összejöhet egy nagyon barátságos találkozásod valakivel. 15.33-kor Holdszünet kezdődik, amit nagyon a figyelmedbe szeretnék ajánlani. Ennek 17.56-kor lesz vége. Ezután ismét felébred a Hold, de nagyon élénk nem lesz, mert a már Halak jegyében áll. Nem azt akarom mondani, hogy elálmosít, de teljesen éber és realisztikus nem leszel. Ez a Hold inkább a meditálásra és a szerelemre alkalmas.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

 

Minden úgy megy tovább, mint tegnap. A Hold a Vízöntő jegyében marad, gyorsítja a tempót, ami Marstól indul ki. Most gyorsan felléphetnek előre nem látott dolgok. Szorosabbá válik a helyzet 15.33-kor, amikor a Hold szünetelni kezd. Most rendkívül óvatosnak kell lenned. Este a Halak jegyében álló Hold Marssal kapcsolódva hat, te pedig nagyszerűen érzed magad.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A Hold ma is a te jegyedben marad. Uránusz is megerősödik. Olyan feladatot kapsz, amelynél kiderül, hogy továbbjutottál-e: kora este Neptunusz félelmet küld rád. Vagy a szerelemről vagy a pénzről lesz szó. Ha erős vagy, nem hagyod magad elbizonytalanítani, mert szívedben érzed, hogy nem érhet baj. Az esti órákra meditációt tanácsolok neked, most pillantást vethetsz a lelked mélyére.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hétfőn a Hold a levegő elemű Vízöntő jegyében áll, könnyedséget és főleg szórakozást hozva erre a napra. Többet nevetsz, mint máskor, szórakoztató tevékenységeket keresel magadnak, és elkerülöd a nehéz munkákat. Ez a nap nem lesz nagyon produktív, de örömöt és kellemes beszélgetéseket ad. Élvezd ezt a könnyű kezdetét a hétnek! Este főleg a többi égitest számít, mindenekelőtt Mars és a Nap. Mit jelentenek ezek? Hogy még mindig sok az energiád, és még vállalkozhatsz valamire, például elmehetsz moziba vagy színházba.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: